2017-18-2 UME Sonuç Raporu Teslim ve Sunum Tarihleri

4.5.2018

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Uygulamalı Mühendislik Eğitimi (UME), 29 Mayıs 2018 Salı günü sona erecektir. Buna göre UME öğrencileri ve firmalarının aşağıdaki işlemleri belirtilen tarihlere kadar yapmaları gerekmektedir.

1. UME öğrencilerinin uygulamalı mühendislik eğitimi aldıkları firmalar, ume.adiyaman.edu.tr sayfasında bulunan Firma UME Değerlendirme Formunu (UMETAK-F03) doldurarak en geç 22 Mayıs 2018 Salı gününe kadar imzalı ve kaşeli olarak, kapalı ve mühürlü zarf içerisinde UME Birimine ulaştırmaları gerekmektedir.
  2. UME öğrencilerinin ume.adiyaman.edu.tr sayfasında bulunan “Sonuç Raporu İçeriği ve Formatı”na uygun olarak hazırlamaları gereken sonuç raporlarını 22 Mayıs 2018 Salı gününe kadar 2 nüsha olarak UME Birimine ulaştırmaları gerekmektedir.
  3. UME öğrencileri, firma yetkilisi tarafından imzalanmış iş takip (yoklama) çizelgelerini sunumlarından önce danışmanlarına teslim etmek zorundadırlar.
  4. UME öğrencisi, sonuç raporunu 29 Mayıs 2018 Salı günü Bölüm Yarıyıl Sonu Sınav Programında yer alan saat ve yerde “Sonuç Raporu Değerlendirme Jürisi” önünde sözlü olarak sunacaktır.

UME öğrencilerimize ilanen duyurulur!