2017-18-1 Bitirme Projesi Teslim Duyurusu

18.12.2017

Bitirme Projesi Hazırlayan Öğrencilerimizin Dikkatine!

Yarıyıl Sonu Sınav Programında 5 Ocak 2018 Cuma günü yapılacağı duyurulan Bitirme Projesi Sunumuna girebilmek için bitirme projelerini tamamlayıp danışman onayı alan öğrencilerimizin ADYÜ Mühendislik Fakültesi Bitirme Projesi Teslim ve Değerlendirme Formunu doldurup danışman öğretim üyelerine onaylatarak ADYÜ Mühendislik Fakültesi Bitirme Projesi Yazım Kılavuzu ve Şablonuna göre hazırlamış oldukları bitirme projelerini ADYÜ Mühendislik Fakültesi Bitirme Projesi Yönergesi gereği basılı ve dijital hâlde Bölüm Sekreterliğimize en geç derslerin son günü olan 22 Aralık 2017 Cuma saat 17.00'ye kadar teslim etmeleri gerekmektedir.

Süreç şu şekilde işlemektedir:

Bitirme Projeleri ile ilgili tüm form ve belgelere Fakültemiz Eğitim Belgeleri sayfasından erişilebilmektedir.

Öğrencilerimize ilanen duyurulur!